ENTERT(R)AINER

PATRIEK VAN DER SLUIJS ¬© 2019  |  PRIVACY POLICY

Mijn naam is Patriek van der Sluijs. Al van jongs af aan interesseert mij de interactie, en wat daar allemaal in gebeurt tussen mensen. Mijn jeugd was voor mij een goede leerschool om, met veel vallen en opstaan, goed te leren waarnemen, in te voelen en te interpreteren. Ik ontdekte dat muziek voor mij een prachtig medium is om contact te maken met de wereld om me heen, en door de jaren heen leerde ik de muziek en het werken met mensen te combineren.

 

Vandaag de dag doe ik dat als muziek therapeut binnen de forensische psychiatrie verbonden aan een GGZ instelling in Zuid Limburg, maar ook als entertainer Patriek Verdriet tijdens mijn optredens, alwaar het publiek de hoofdrol speelt binnen de show.

 

Ook als trainer, acteur en coach ben ik telkens bezig met de interactie en probeer ik mensen inzicht te geven in wat er zich op communicatie-gebied allemaal afspeelt, zodat ze met deze verkregen inzichten zelf keuzes kunnen maken.  

 

Al deze interacties leveren ook mij nieuwe inzichten op die ik zowel binnen mijn werk als professional als in mijn privé leven kan inzetten en gebruiken voor mijn eigen groei.

 

Of ik nu als therapeut, entertainer, trainer, acteur of coach werk, iedere nieuwe samenwerking is weer een geweldige uitdaging voor me.

 

Patriek